Kategorie článků

Kuchyně (3) Matrace, Postele, Ložnice (10) Sedací soupravy a křesla (2)
Články

Nursen - vysoce kvalitní sedací nábytek pro zdravotnictví a pečovatelství

Společnost Nursen se specializuje na výrobu vysoce kvalitního sedacího nábytku určeného pro zdravotnictví, pečovatelství a ústavní péči.
Jejich výrobky splňují nejvyšší požadavky na bezpečnost, kvalitu materiálů a výroby, a zároveň poskytují pohodlí jak pro klienty, tak i pro obsluhující personál.
Mezi jejich špičkové produkty patří křeslo Gavota, plně polohovatelné křeslo, které bylo speciálně vyvinuto pro zařízení poskytující zdravotní a sociální péči.
Dalším skvostem je rozkládací křeslo Salza, které kombinuje praktické křeslo s pohodlnou postelí. Křeslo Alta splní vysoké nároky na pohodlí starších a méně pohyblivých osob, zatímco křeslo Evenes s moderním mechanismem usnadní sedání i vstávání.
Pro pečovatelství jsou ideální jejich ergonomické židle s vysokou odolností zpracování.
Všechny výrobky jsou vyrobeny z látek od předních světových výrobců a splňují veškeré standardy hygieny.
Nursenovu širokou škálu produktů můžete zakoupit u nás na prodejně Nábytek Panda v Děčíně.
Nabízíme také dopravu zdarma, abyste mohli snadno a pohodlně získat ten nejlepší nábytek pro vaše zdravotnické zařízení nebo pečovatelskou instituci.
Pokud hledáte kvalitní sedací nábytek, který splní nejnáročnější požadavky na pohodlí, bezpečnost a design, pak je Nursen správnou volbou.
Navštivte Nábytek Panda v Děčíně a nechte se unést krásou a funkcionalitou jejich výrobků.
Výroba Nursen Výroba Nursen Výroba Nursen Výroba Nursen Výroba Nursen Výroba Nursen Výroba Nursen Výroba Nursen Výroba Nursen Výroba Nursen Výroba Nursen Výroba Nursen Výroba Nursen Výroba Nursen Výroba Nursen Výroba Nursen Výroba Nursen Výroba Nursen